CASINO EVENT

COCKTAIL EVENT

DANSE EVENT

FIRMA EVENTS

MORDMYSTERIE

POKER EVENT

SANG EVENT

STOMP EVENT

SANG EVENT

SANG EVENT

En fælles kombination der skaber resultater på bundlinien

TILBUD

FIRMAFEST AKTIVITETER

Themesong

Fortællingen om, hvorfor og hvordan en organisation er blevet til, udgør fundamentet i enhver organisation og fungerer som organisationens menneskelige ansigt.
Fortællingen synliggør de værdier, visioner og mål, der kendetegner organisationen. Den skaber indsigt i og fælles forståelse for organisationens kultur – og peger på, hvor den er på vej hen.

Vores professionelle afviklere har i de sidste år arbejdet med at skabe Theme Songs til organisationer af alle arter, og har i den forbindelse kombineret værktøjet Storytelling med musikkonceptet Theme Song; en kombination som skaber resultater på bundlinien.

 

Udtrykket Theme Song refererer sædvanligvis til en signatursang for et Tv-program, en film eller en Tv-serie. Det er et musikstykke som oftest er skrevet specifikt til det pågældende medie og formålet med det er at skabe associationer og lede lytternes tanker i en bestemt retning.

Hvis virksomheden har ønsker om at få lavet en "Themesong", kan vi skrive, producere og indspille en sang der passer præcis til firmaets image og er med til at eksplicitere værdier og målsætninger.

 

Lyt her til "Allersangen", som er skrevet til Aller Media og sunget af Bobo Moreno og Sille K. B. Schultz, og som blev præsenteret for virksomhedens medarbejdere ved et stort firmaevent.


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/firmafesten.dk/public_html/rgtbar.php on line 18
Ja tak. Send mig et uforpligtende tilbud.
Firmafest Aktiviteter:
Dato:
Firma:
Kontaktperson:
Telefon:     Mobil:
E-mail:
Sted:
Forventet Budget:
Antal:       Post nr.:
Bemærkninger:
QAKK
QAKK Sjælland

Peter Bangs Vej 36

2000 Frederiksberg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

QAKK Jylland

Kærgårdsparken 135

8355 Solbjerg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

Facebook Twitter
Twitter Facebook