CASINO EVENT

COCKTAIL EVENT

DANSE EVENT

FIRMA EVENTS

MORDMYSTERIE

POKER EVENT

SANG EVENT

STOMP EVENT

MORDMYSTERIE

MORDMYSTERIE

Kan I løse en advanceret mordgåde over middagen?

TILBUD

FIRMAFEST AKTIVITETER

Hvad er et Murder Mystery?

Mordmysteriet er en af historiens tidløse klassikere, og I får nu muligheden for at opleve et mordmysterie på egen krop. Vær med til at efterforske spor, afhøre vidner og udvikle teorier for hvordan mordet fandt sted – og hvem der gjorde det!

 

Til et Murder Mystery-arrangement påtager I jer rollerne som moderne udgaver af Sherlock Holmes og Dr. Watson, og skal med list, snilde og analytisk sans finde frem til hvad der er foregået. Et Murder Mystery kan dog være mange ting. Det kan være en efterforskning, der foregår på en rockstjernes hotel, hvor groupier, bandmedlemmer og managere alle forsøger at forsikre jer om, at de ikke kender til noget som helst. Det kan være en middag på en gammel herregård, hvor værten pludselig bliver forgiftet og nogen må finde ud af hvem der står bag.

 

Vi tilbyder flere forskellige Murder Mysteries, men nogle af vores bedste efterspurgte er:

 

-        "Rock og rallen": Deltagerne skal finde ud af hvem der myrdede rock-legenden Oliver Sax, der døde af en overdosis til en vild fest på sit hotel.

-        "Hævtørst i Hellerup": En rigmand ligger død i sit hus på Strandvejen, og familien står alle anklagede. Deltagerne må opspore synderen.

-        "Lig og landmænd": Langt ude på den jyske hede ligger den magtfulde svineavler Arnesen død. Men er det kommunen, de polske ansatte eller konen der står bag?

 

Ligegyldigt hvilket slags Murder Mystery I vælger, så har de et par ting til fælles.

 

Det skal være sjovt

Et Murder Mystery handler om at møde skæve personligheder, udvikle sære mordteorier og dykke ned i bizarre og mærkelige historier. Humoren er i højsædet og den eneste, der ikke får grinet af den døde – og det vil vi ikke engang garantere!

 

Det skal være udfordrende

Man har det sjovt når man bruger hovedet. Derfor handler vores Muder Mysteries også om at tænke sig om, og om at sætte fakta sammen på nye og uventede måder. Sherlock Holmes er jo spændende at høre om, fordi han løser svære mysterier – så lidt svært skal det være!

 

Det skal være nemt

Selvom et Murder Mystery godt kan have en kompliceret historie, skal det være nemt at gå til. Der er ikke behov for forberedelsesworkshops, forudkendskab til eventet eller særlige kompetencer. Vi tror på, at alle skal kunne være med – også selvom de ikke er mordeksperter i virkeligheden!

 

Et Murder Mystery kan enten foregå hos jer, eller på et af de mange steder, vi kender rundt i landet som er særligt stemningsfulde, og det er oplagt at kombinere med en god middag. Ring og hør mere.

 


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/firmafesten.dk/public_html/rgtbar.php on line 18
Ja tak. Send mig et uforpligtende tilbud.
Firmafest Aktiviteter:
Dato:
Firma:
Kontaktperson:
Telefon:     Mobil:
E-mail:
Sted:
Forventet Budget:
Antal:       Post nr.:
Bemærkninger:
QAKK
QAKK Sjælland

Peter Bangs Vej 36

2000 Frederiksberg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

QAKK Jylland

Kærgårdsparken 135

8355 Solbjerg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

Facebook Twitter
Twitter Facebook