CASINO EVENT

COCKTAIL EVENT

DANSE EVENT

FIRMA EVENTS

MORDMYSTERIE

POKER EVENT

SANG EVENT

STOMP EVENT

FIRMA EVENTS

FIRMA EVENTS

Firma Events

TILBUD

FIRMAFEST AKTIVITETER

Firma events er til jer, som leder efter en anderledes og skræddersyet firmafest. I kan få jeres næste firmaevent, lige som I gerne vil have det. Vi har mange års erfaring i arrangering af events til firmaer, og den deler vi gerne ud af.

 

Vores erfaring spænder vidt, og vi har stået i spidsen for at levere branchens bedste arrangementer til virksomheder, som ønsker en uforglemmelig oplevelse.

 

For os er det vigtigt at jeres firma, får den bedste oplevelse. Det er ikke størrelsen af selskabet, som afgøre om jeres fest kommer til at sidde lige i skabet, men derimod planlægningen.

 

Hvis ikke planlægningen er i orden, kan det ende med at blive en dårlig oplevelse. Når du vælger at bruge os, er det din sikkerhed for et godt og veltilrettelagt arrangement, hvor du under hele processen har været i fokus. Vi tror på, at tilliden mellem parterne giver det bedste resultat. Derfor er tillid et af de nøgleord, som vi arbejder ud fra. Få en professionel partner, som sætter kunden i centrum.

 

Få en uforglemmelig dag og aften igennem et firma event fra os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra jer.


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/firmafesten.dk/public_html/rgtbar.php on line 18
Ja tak. Send mig et uforpligtende tilbud.
Firmafest Aktiviteter:
Dato:
Firma:
Kontaktperson:
Telefon:     Mobil:
E-mail:
Sted:
Forventet Budget:
Antal:       Post nr.:
Bemærkninger:
QAKK
QAKK Sjælland

Peter Bangs Vej 36

2000 Frederiksberg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

QAKK Jylland

Kærgårdsparken 135

8355 Solbjerg

Tlf.:  (+45) 42 52 10 10

Fax: (+45) 42 52 10 10

Email: info@qakk.dk

Facebook Twitter
Twitter Facebook